| Ons profiel

Inmensis organisatie ontwikkeling is een adviesbureau dat zich richt op gedragontwikkeling en gedragsverandering. “Mens”, Latijn voor o.a. inzicht, staat zowel in onze naam als in onze activiteiten centraal. Onze ervaring is namelijk dat (persoonlijk) inzicht de drijvende kracht achter verandering en ontwikkeling is.

Inmensis organisatie ontwikkeling is in 2001 opgericht door Lenneke van Hastenberg en Sander van Poelje. Na ervaring te hebben opgedaan in advisering binnen overheid, non profit en bedrijfsleven vanuit grote en middelgrote adviesbureaus zijn wij overtuigd geraakt van onze meerwaarde en authenticiteit vanuit een kleiner, gespecialiseerd en bevlogen adviesbureau.

Naast onze inhoudelijke kennis, ervaring en adviesvaardigheden is vooral de wijze waarop wij omgaan met onze klanten, ‘de klikfactor’, bepalend voor wat zij van ons vinden. Het is lastig deze klikfactor middels een website te omschrijven en aan u over te brengen. Dat blijft een kwestie van ervaren. Desalniettemin stellen wij het zeer op prijs dat u de kennismaking met ons opzoekt middels deze website. De site is zo ingericht dat u zoveel mogelijk te weten komt over onszelf, onze adviesstijl en wat ons bezighoudt in onze advieswerkzaamheden van coaching, training en mediation.

Wij nodigen u uit om te reageren. U kunt op iedere pagina daarom uw reactie kwijt.